Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Pecsétkönyv
     
Pecsétkönyv

 

A pecsétkönyvet, ellenőrzőlapokat és rajttáblákat tartalmazó file-t

a  részvételi díj átutalása, vagyis a Spirit of Balaton-ra történő

regisztráció érvényessé válása után küldjük ki a résztvevőknek

(díjmentes résztvevők esetében a kiküldés automatikusan megtörténik).


 A mai napig a

2017. június 26.-ig

rendezett részvételi díjú résztvevők

számára történt meg a file kiküldése.

 

A file kiküldése bizonyos időközönként történik, de ha valaki ennél hamarabb szeretné megkapni a file-t, akkor a részvételi díj befizetése után külön kérésre gyakorlatilag haladéktalanuk elküldjük. Érvényes jogosultság esetén a file elküldése több alkalommal is kérhető, ha pl. valaki véletlenül törölte azt.

A file kitölthető pdf formátumú, az adatokat az első oldalon található piros kereten belül kitöltve azok minden szükséges helyre bemásolódnak és a file így kész állapotban kinyomtatható, kézi kitöltésre nincsen szükség. Az adatok beírásakor az egyes mezők között egérkattintással vagy a Tab billentyűvel lehet ugrani. Az adatok részlegesen is kitölthetők, ha valaki pl. még nem tudja biztosan az indulási települést. Az adatokat átírva ugyanazon file-ból több résztvevő dokumentumai is kinyomtathatók. A file lapjait számítógéppel való kitöltés nélkül is ki lehet nyomtatni, ekkor kézi kitöltés szükséges.

A dokumentumok fekete-fehérben és színesben is kinyomtathatók.

A file kitölthető pdf formátumúvá való alakításához nyújtott segítséget és tanácsokat köszönjük szépen Kordován Szabolcsnak!

 

 

 

Pecsétkönyv

A Spirit of Balaton-on való részvételhez szükséges a pecsétkönyv elkészítése és az ellenőrzőlapok kinyomtatása. Az egyes pecsételőállomásokon áthaladva a pecsétkönyvbe bejegyzik és lepecsételik az áthaladás időpontját, valamint kitöltik az ellenőrzőlap adott állomáshoz tartozó rovatát.

A rajttáblát a résztvevők kerékpárján vagy ruházatán lehet elhelyezni.

 

 

 

 

 

 

A pecsétkönyvben minden település pecséthelyéhez tartozik egy kis Balaton-térkép, melyen az adott település jelölve van, így pillanatnyi helyzetünk mindig könnyen és gyorsan megállapítható. A pecsétkönyvben az egyes települések külön-külön szerepelnek, attól függetlenül, hogy közigazgatásilag önállóak-e, illetve más településsel vagy településekkel közösen működtetik-e önkormányzatukat. Mivel a rajt- és célállomáson kétszer történik pecsételés, Balatonmáriafürdő kétszer szerepel a pecsétkönyvben, illetve azok számára, akik másik településen kezdik és fejezik be a Spirit of Balaton-t, a célállomás számára egy kitöltetlen oldal is szerepel a pecsétkönyvben. Mindez az ellenőrzőlapokra is igaz.

 

A pecsétkönyv örök emléke és bizonyítéka a Spirit of Balaton-on való részvételnek és a Balaton egyetlen nap alatt történő körbekerékpározásának, így érdemes azt megfelelő minőségben elkészíteni. A letölthető dokumentum 6 darab A4 méretű oldalon tartalmazza az összeállítandó pecsétkönyv 8-8, összesen 48 oldalát, ezekből többféleképpen készíthető el a pecsétkönyv végső formája.


A legegyszerűbb a lapokat kinyomtatni és oldalsó élük mentén összeragasztani, esetleg tűzőgéppel több helyen összekapcsolni.


Kivághatjuk az egyes oldalakat és beragaszthatjuk sorban egy notesz lapjaira, aminek spirálján akár zsinór is átfűzhető. Elkerülhető a ragasztóval való munka, ha a pecsétkönyv oldalait öntapadós papírra nyomtatjuk. A notesz beszerzésekor ügyeljünk arra, legalább 48 lapot tartalmazó szükséges, hacsak nem ragasztunk a lapok mindkét oldalára.

Az igazi Spirit of Balaton-pecsétkönyv elkészítése ennél valamivel több munkát igényel, lépései az alábbiak.

Pecsétkönyv#1 Nyomtassuk ki a pecsétkönyv lapjait A4-es lapokra. Másolópapír helyett szebb, nemesebb, vastagabb papírt is lehet használni a pecsétkönyv alapanyagául.

Pecsétkönyv
#2 Vágjuk ki és rakjuk sorrendbe a pecsétkönyv egyes lapjait.Pecsétkönyv#3 Az erre a célra megjelölt felületen ragasszuk vagy nagy tűzőgéppel tűzzük össze a lapokat, ezután esetleg lyukasszuk vagy fúrjuk ki a fűzési felületet és fűzzünk át rajta egy zsinórt, így akár nyakba is akaszthatjuk vagy ráhurkolhatjuk a kerékpárra.

 

 


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.07.22. 16:21
Pifu-nak: Minden anyagot (ellenőrzőlapok, fotók, élménybeszámolók) a spiritofbalaton (kukkanc) gmail.com címre várunk!

2017.07.22. 01:31
Ellenőrző lapokat hova tölthetem fel?

2017.07.03. 11:28
Sok szeretettel gratulálunk minden 2017-es résztvevőnek és teljesítőnek, várjuk a fotókat, élménybeszámolókat
és ellenőrzőlapokat, és persze mindenkit várunk jövőre is!

2017.05.19. 02:33
Kedves reflector97! Az idei évtől a pecsétkönyvet is tartalmazó file minden résztvevőnek egyedileg fog kiküldésre kerülni a regisztráció után email-ben.

2017.05.17. 22:53
2017-es pecsétkönyv mikorra várható? Köszönöm.

2017.03.19. 11:37
Keress társakat, szervezz csapatot a Spirit-re a Túratárs-on: http://www.turata.
..ts/page_2/

2016.07.04. 12:06
QR-kódos rendszert használók menetadatai: http://sob.w3host.
..StatMobile

2016.07.01. 11:51
Fontos: Máriafürdőn 1.ajándék Balaton-térkép 2. negyedóránként autós felvezetés Balatonberény felé, amíg mindenki el nem indul

2016.07.01. 11:22
Köszönöm a választ,már készülődünk :))) B)

2016.07.01. 10:09
Kedves 50key5050! Díjmentes kategóriába tartozol, de ha önkéntesen szeretnéd támogatni a rendezvényt és ez Neked nem nagy teher, azt nagyon szépen megköszönjük!

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 333
· Legújabb tag: LP2018
     
Statisztikák
websas.hu