Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2019 - élménybeszámolók
     
Cikkek: Spirit of Balaton 2019 - élménybeszámolók
Spirit of Balaton 2019 - Állomások

Cikkek képei: sob-2019-fettergyorgy-139jpg.jpgA Spirit of Balaton útvonalát annak szervezője is minden évben végigtekeri, hogy maga is teljesítse ezt a kihívást és hogy köszönetet mondhasson a pecsételőállomásokon szolgálatot teljesítőknek, akik nélkül meg sem valósulhatna a rendezvény. Háromfős kis csapatukban idén feleségével, Katival és már sok Spirit-et teljesített barátjával, az Ezredessel vágott neki a hosszú útnak, s kora reggelre sikerült teljesíteniük a teljes Balaton-kört. A rajtnál és az állomásokon készült fotókhoz jó szórakozást kívánunk és reméljük, hogy minél többen megtalálják magukat a képeken!


Spirit of Balaton 2019 - Ápel Mária és Bakó Gábor fotói

Cikkek képei: sob-2019-bakogaborapelmaria-01-crop-01.jpgBakó Gábor és Ápel Mária évek óta a Spirit of Balaton résztvevői, a máriafürdői rajtnál szinte minden éveben találkozunk és nagy örömmel üdvözöljük egymást. Fotóik is itt készültek, illetve egy déli parti naplementét megörökítő képet is kaptunk tőlük. Reggel fél nyolc után indultak Balatonmáriafürdőről és a teljes Balaton-kör megtétele után éjjel negyed három után érkeztek vissza.


Spirit of Balaton 2019 - Az Oláh család fotói

Cikkek képei: sob-2019-olahcsalad-01-crop-01.jpgAz Oláh-Mészáros család hölgytagjai Fonyódról, reggel nyolc előtt pár perccel indultak a teljes Balaton-kör teljesítésére és reggel negyed hétkor bár fáradtan, de büszkén érkeztek vissza. Menet közben belefért egy kis pihenés is, így azután vidámságukat egy percre sem veszítették el. Oláh János is velük együtt indult, majd Badacsonyból visszahajózott Fonyódra.


Spirit of Balaton 2019 - Bodroghalmi Fruzsina és csapata fotói

Cikkek képei: sob-2019-bodroghalmifruzsinaescsapata-02-crop-01.jpgBodroghalmi Fruzsina hétfős csapatával Balatonalmádiból indult reggel kilenckor és éjjelk fél háromra érkeztek vissza a teljes Balaton-kör teljesítése után.
.


Spirit of Balaton 2019 - Fotók sokmindenkitől

Cikkek képei: sob-2019-meszaroserzsebet-19900703-01-crop-01.jpgEzen az oldalon azoknak a Spirit of Balaton-résztvevőknek a fotói találhatóak, akik csak egy-két  remek fényképet küldtek nekünk Balaton körüli útjukról.


.


Spirit of Balaton 2019 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2019-gerencsersara-10-crop-01.jpgGerencsér Sára évek óta rendszeres és lelkes résztvevője a Spirit of Balaton-nak, amihez szintén régóta velünk tartó fia, Dr. Kádár Béla és annak barátja, Pál Attila csinált kedvet neki. Sára idén útitársául szegődött a rutinos Spirit-teljesítő Tarjányi Józsefnek, akivel Siófokról indultak az északi part felé és útjukat Keszthelyen, néhány perccel éjfél előtt fejezték be. Sára jónéhány fotót készített és már most tudja, hogy legközelebb megint nekivág a teljes Balaton-kör teljesítésének...


Spirit of Balaton 2019 - Giricz Kálmán fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2019-giriczkalman-02-crop-01.jpgGiricz Kálmán barátunk, aki a sokak által ismert Spirit of Balaton logós ajándékszappanokat is készíti, hol egymaga, hol barátaival szokott indulni a Spirit of Balaton-on. Idén három barátjával vágott neki a több, mint 200 kilométeres távnak reggel hét órakor Balatonmáriafürdőről és hogy teljesen szöveghűek legyünk egyébként is élvezetes írásához: "este tízkor mind a négyen, sajgó seggel megérkeztünk Máriára :) "


Spirit of Balaton 2019 - Horváth Péter élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2019-horvathpeter-crop-01.jpgHorváth Péter idén immárom harmadszor teljesítette a Spirit of Balaton-t, s most részletes összegzést írt e mesterhármas során szerzett tapasztalatairól és élményeiről, s egy kicsit arról is, hogy miért fog jövőre is velünk tartani... Horváth Péter reggel nyolc órakor indult Baaltonfenyvesről és a teljes Balaton-kör teljesítése után éjjel háromnegyed egy előtt érkezett vissza.
.


Spirit of Balaton 2019 - Lendvai Gábor fotói

Cikkek képei: sob-2019-lendvaigabor-19661019-01-crop-01.jpgLendvai Gábor már ötször teljesítette a Spirit of Balaton-t barátai társaságában, idén pedig egyedül vágott neki a kihívásnak. Reggel hét órakor indult Balatonfenyvesről és kisebb-nagyobb viszontagságok után este kilencre már sikerrel vissza is érkezett.
.


Spirit of Balaton 2019 - Major Evelin, Pálfi Nóra és Dr. Balogh Erika fotói

Cikkek képei: sob-2019-majorevelinpalfinorabalogherika-02-crop-01.jpgPálfi Nóra, Major Evelin és Dr. Balogh Erika délelőtt negyed tízkor indultak Siófokról az északi part felé, megtették a teljes Balaton-kört és éjjel fél kettő után pár perccel érkeztek meg. Csak két fotót kaptunk tőlük, de abban az egész napi vidámságuk benne van!


Spirit of Balaton 2019 - Nyitrai Tibor fotói

Cikkek képei: sob-2019-nyitraitibor-01-crop-01.jpgSokszoros résztvevőnk, Nyitrai Tibor Siófokról indult pontosan reggel nyolckor és a teljes Balaton-kör teljesítése után este negyed tizenegy előtt már vissza is érkezett. Fotóiból sejthetően a siker titka az izmokon és kitartáson kívül a rendíthetetlen jókedv!

 

 

.


Spirit of Balaton 2019 - Petrovics Balázs és Petrovicsné Harák Szilvia fotóregénye a Spirit of Balaton-ról

Cikkek képei: sob-2019-petrovicsbalazspneharakszilviakonv-11-crop-01.jpgPetrovics Balázs és neje, Petrovicsné Harák Szilvia ével óta lelkes résztvevői a Spirit of Balaton-nak, idén már sokadik alkalommal teljesítették a Balaton-kört. Útjukról Szilvia különleges fotós, rövid szövegekkel megfűszerezett, szórakoztató művet készített, amit leginkább talán fotóregénynek nevezhetünk. Balázs és Szilvi hajneli ötkor indultak Zamárdiból és este fél tizenegyre érkeztek vissza a teljes Balaton-kör teljesítése után.
.


Spirit of Balaton 2019 - Szilágyi Dávid és csapata fotói

Cikkek képei: sob-2019-szilagyidavidescsapata-03.jpgSzilágyi Dávid és csapata Tihanyból indult a Balaton-kerülésre, kompoztak is, és ellenőrzőlapot ugyan nem adtak le, de a fotók szerint jól érezték magukat, ami alighanem a Spirit-en is  a legfontosabb!

.


Spirit of Balaton 2019 - Tóth Róbert fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2019-tothrobert-02-crop-01.jpgTóth Róbert három barátjával tervezte a Spirit of Balaton-t teljesíteni, végül ketten tudtak csak elindulni, de az út felénél vele tartó barátja is kidőlt, így magára maradt a táv felénél, s bár később megingatták egy pillanatra, végül kitartott és sikerrel teljesítette a 220 km-es távot. Tóth Róbert Balatonfüredről indult reggel nyolc előtt és pontosan éjfélkor érkezett vissza.

 

.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

2019.06.30. 13:21
Szia Gyuri! Az alábbi oldalra is feltettem : http://www.turata.
..eid_14551/

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák