Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » TdB 2011 Beszámolók
     
Cikkek: TdB 2011 Beszámolók
Albert Jenő és Mihályné Balatincz Rita írta

Albert Jenő és Mihályné Balatincz RitaEgyedül érkeztünk Balatonmáriafürdőre, de a rajtnál megismerkedtünk Ritával - aki szintén nem edzett erre a nagy útra - és az első öt kilométer után együtt kezdtünk tekerni. Mindketten 8:10 körül indultunk Máriafürdő főteréről, pecsétkönyveinkben az első pecséttel, s célként tűztük ki, hogy 50 kilométerenként megállunk egy kis nasizásra.


Drégely Lajos

Drégely LajosAz alábbi írást Kovács Károlytól, Drégely Lajos barátjától kaptuk, s mi is gratulálunk Lajosnak, a Tour de Balaton-résztvevők korelnökének! A fotókat Drégely Lajos készítette.

Balaton-tor (Tour?) 2011. július 2-án: "meridás" DRÉGELY LAJOS bringára pattan.


Emhő Tamás és Szabó Anita írta

Szabó AnitaJobb későn, mint soha - szokták mondani, így fél év elteltével eljutottunk odáig, hogy elküldjük az indulásunk és a beérkezésünk idejét, valamint néhány fotót.


Füzi Attila írta

Füzi AttilaIndulási hely, idő: Siófok, 09:00 óra (tényleges indulás 09:30, mert a srácok fél óráig vagdosták a pecsétkönyvet, mivel ott jutott csak eszükbe)

Érkezési hely, idő: Siófok, 23:50


Kliment Ágnes, Kliment Zsófia, Bars Tamás és Verhár Imre

Kliment Ágnes, Kliment Zsófia, Bars Tamás és Verhár ImreElőször is szeretnénk megköszönni, hogy megszervezted ezt az egészet, nagyon jól éreztük magunkat! Küldök egy közös képet, illetve egy előtte/utána sorozatot mindenkiről!

Mi négyen indultunk Balatonmáriafürdőről 8:15-kor, és éjjel 2:45-re érkeztünk vissza ugyancsak Balatonmáriafürdőre. Az első 30 kilométeren sikerült teljesen elázni, de valahogy nem érdekelt bennünket, mert izgultunk, mi vár még ránk.


Redele János Zoltán írta

Redele János ZoltánA magam és jóbarátaim nevében szeretném megköszönni a lehetőséget és a fórumot! Igaz, lassan eltelt egy hónap (a regenerálódásra elég volt egy nap), de remélem, hogy a mellékelten küldött képek nem érkeznek túl későn.

Hárman indultunk, Siófokról: Füzi Attila, Lajkó Tibor és jómagam, az eredményeink a következők voltak:


Tóth Balázs és Jobbágy Borbála élménybeszámolója

Tóth Balázs és Jobbágy BorbálaAz idei Tour de Balatonnal kapcsolatban egy dolog volt csak biztos: hogy megyek, mégpedig Boróval. Nem riasztottak el bennünket az időjárásjelentések rémhírei, a tavalyi élmények hívogattak.

Fonyód felé vonatozva elkezdett esni az eső, de mire leszálltunk, el is állt, szárazon vághattunk neki az útnak. A negyed tízes indulás gondviselés volt, hisz Fonyódon nagy zuhé volt előtte.


Vitári Csaba és Kadlicskó Zsolt élménybeszámolója

Vitári Csaba és Kadlicskó ZsoltBár személyesen sajnos nem találkoztunk, engedd meg, hogy ezúton mondjunk köszönetet a szervezésért és a lebonyolításért. Ha nehezen is indult, mégis sikeresen végződött az idei túránk. Nagyon örültünk, hogy végül az indulás mellett döntöttünk. Ugyan reggel ott voltunk a rajt helyszínén még 3/4 8 körül, de inkább az időjárásra tekintettel kivártunk. Végül 11 órakor elindultunk Balatonfenyves-alsóról. Nagy lelkesedéssel vágtunk neki az útnak, hiszen már tavaly nyár óta készültünk erre a napra. Sajnos akkor későn szereztünk tudomást a rendezvényről, de idén már jó előre szabaddá tettük ezt a napot. A Balatont több nap alatt már többször körbetekertük, de az egynapos túra kíváncsivá tett minket.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2019.06.30. 13:21
Szia Gyuri! Az alábbi oldalra is feltettem : http://www.turata.
..eid_14551/

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

2018.07.11. 19:26
szia emberek,a tébéká balatoni kerülője,az idei spirit.. Utolsó percig kétséges volt az indulásom,bár az egyesületi programok közé is beillesztettem a Fetter –féle megmozdulást.Aztán
bebo

2018.06.25. 15:40
Hip-Hop Hooray!!! :D

2018.06.17. 15:04
Köszönöm ! :)

2018.06.17. 02:02
Kedves Dancsecs Imre! Az Állomásmutató a rajt előtti héten szokott elkészülni (addig folyik az állomások szervezése), akkor azonnal kiküldjük a regisztrált résztvevőknek (pdf formátumban).

2018.06.16. 13:17
üdv: a 2018 -as pecsételő állomásmutató mikor kerül fel az oldalra? vagy csak én nem találom ? köszönöm !

2018.06.06. 13:14
Kedves Árpi/sisi70: Igen, már emlékszem a matricára, egy nyomdában dolgozó kedves résztvevőnk nyomtatta titokban, éjszaka :)

2018.06.05. 23:34
Spirit a Túratárs-on: http://www.turata.
..eid_13348/

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 378
· Legújabb tag: ktm11400
     
Statisztikák