Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » TdB 2011 Beszámolók
     
Cikkek: TdB 2011 Beszámolók
Albert Jenő és Mihályné Balatincz Rita írta

Albert Jenő és Mihályné Balatincz RitaEgyedül érkeztünk Balatonmáriafürdőre, de a rajtnál megismerkedtünk Ritával - aki szintén nem edzett erre a nagy útra - és az első öt kilométer után együtt kezdtünk tekerni. Mindketten 8:10 körül indultunk Máriafürdő főteréről, pecsétkönyveinkben az első pecséttel, s célként tűztük ki, hogy 50 kilométerenként megállunk egy kis nasizásra.


Drégely Lajos

Drégely LajosAz alábbi írást Kovács Károlytól, Drégely Lajos barátjától kaptuk, s mi is gratulálunk Lajosnak, a Tour de Balaton-résztvevők korelnökének! A fotókat Drégely Lajos készítette.

Balaton-tor (Tour?) 2011. július 2-án: "meridás" DRÉGELY LAJOS bringára pattan.


Emhő Tamás és Szabó Anita írta

Szabó AnitaJobb későn, mint soha - szokták mondani, így fél év elteltével eljutottunk odáig, hogy elküldjük az indulásunk és a beérkezésünk idejét, valamint néhány fotót.


Füzi Attila írta

Füzi AttilaIndulási hely, idő: Siófok, 09:00 óra (tényleges indulás 09:30, mert a srácok fél óráig vagdosták a pecsétkönyvet, mivel ott jutott csak eszükbe)

Érkezési hely, idő: Siófok, 23:50


Kliment Ágnes, Kliment Zsófia, Bars Tamás és Verhár Imre

Kliment Ágnes, Kliment Zsófia, Bars Tamás és Verhár ImreElőször is szeretnénk megköszönni, hogy megszervezted ezt az egészet, nagyon jól éreztük magunkat! Küldök egy közös képet, illetve egy előtte/utána sorozatot mindenkiről!

Mi négyen indultunk Balatonmáriafürdőről 8:15-kor, és éjjel 2:45-re érkeztünk vissza ugyancsak Balatonmáriafürdőre. Az első 30 kilométeren sikerült teljesen elázni, de valahogy nem érdekelt bennünket, mert izgultunk, mi vár még ránk.


Redele János Zoltán írta

Redele János ZoltánA magam és jóbarátaim nevében szeretném megköszönni a lehetőséget és a fórumot! Igaz, lassan eltelt egy hónap (a regenerálódásra elég volt egy nap), de remélem, hogy a mellékelten küldött képek nem érkeznek túl későn.

Hárman indultunk, Siófokról: Füzi Attila, Lajkó Tibor és jómagam, az eredményeink a következők voltak:


Tóth Balázs és Jobbágy Borbála élménybeszámolója

Tóth Balázs és Jobbágy BorbálaAz idei Tour de Balatonnal kapcsolatban egy dolog volt csak biztos: hogy megyek, mégpedig Boróval. Nem riasztottak el bennünket az időjárásjelentések rémhírei, a tavalyi élmények hívogattak.

Fonyód felé vonatozva elkezdett esni az eső, de mire leszálltunk, el is állt, szárazon vághattunk neki az útnak. A negyed tízes indulás gondviselés volt, hisz Fonyódon nagy zuhé volt előtte.


Vitári Csaba és Kadlicskó Zsolt élménybeszámolója

Vitári Csaba és Kadlicskó ZsoltBár személyesen sajnos nem találkoztunk, engedd meg, hogy ezúton mondjunk köszönetet a szervezésért és a lebonyolításért. Ha nehezen is indult, mégis sikeresen végződött az idei túránk. Nagyon örültünk, hogy végül az indulás mellett döntöttünk. Ugyan reggel ott voltunk a rajt helyszínén még 3/4 8 körül, de inkább az időjárásra tekintettel kivártunk. Végül 11 órakor elindultunk Balatonfenyves-alsóról. Nagy lelkesedéssel vágtunk neki az útnak, hiszen már tavaly nyár óta készültünk erre a napra. Sajnos akkor későn szereztünk tudomást a rendezvényről, de idén már jó előre szabaddá tettük ezt a napot. A Balatont több nap alatt már többször körbetekertük, de az egynapos túra kíváncsivá tett minket.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák