Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Pecsétkönyv
     
Pecsétkönyv

 

A pecsétkönyvet, ellenőrzőlapokat és rajttáblákat tartalmazó file-t

a  részvételi díj átutalása, vagyis a Spirit of Balaton-ra történő

regisztráció érvényessé válása után küldjük ki a résztvevőknek

(díjmentes résztvevők esetében a kiküldés automatikusan megtörténik).


 A mai napig a

2017. június 26.-ig

rendezett részvételi díjú résztvevők

számára történt meg a file kiküldése.

 

A file kiküldése bizonyos időközönként történik, de ha valaki ennél hamarabb szeretné megkapni a file-t, akkor a részvételi díj befizetése után külön kérésre gyakorlatilag haladéktalanuk elküldjük. Érvényes jogosultság esetén a file elküldése több alkalommal is kérhető, ha pl. valaki véletlenül törölte azt.

A file kitölthető pdf formátumú, az adatokat az első oldalon található piros kereten belül kitöltve azok minden szükséges helyre bemásolódnak és a file így kész állapotban kinyomtatható, kézi kitöltésre nincsen szükség. Az adatok beírásakor az egyes mezők között egérkattintással vagy a Tab billentyűvel lehet ugrani. Az adatok részlegesen is kitölthetők, ha valaki pl. még nem tudja biztosan az indulási települést. Az adatokat átírva ugyanazon file-ból több résztvevő dokumentumai is kinyomtathatók. A file lapjait számítógéppel való kitöltés nélkül is ki lehet nyomtatni, ekkor kézi kitöltés szükséges.

A dokumentumok fekete-fehérben és színesben is kinyomtathatók.

A file kitölthető pdf formátumúvá való alakításához nyújtott segítséget és tanácsokat köszönjük szépen Kordován Szabolcsnak!

 

 

 

Pecsétkönyv

A Spirit of Balaton-on való részvételhez szükséges a pecsétkönyv elkészítése és az ellenőrzőlapok kinyomtatása. Az egyes pecsételőállomásokon áthaladva a pecsétkönyvbe bejegyzik és lepecsételik az áthaladás időpontját, valamint kitöltik az ellenőrzőlap adott állomáshoz tartozó rovatát.

A rajttáblát a résztvevők kerékpárján vagy ruházatán lehet elhelyezni.

 

 

 

 

 

 

A pecsétkönyvben minden település pecséthelyéhez tartozik egy kis Balaton-térkép, melyen az adott település jelölve van, így pillanatnyi helyzetünk mindig könnyen és gyorsan megállapítható. A pecsétkönyvben az egyes települések külön-külön szerepelnek, attól függetlenül, hogy közigazgatásilag önállóak-e, illetve más településsel vagy településekkel közösen működtetik-e önkormányzatukat. Mivel a rajt- és célállomáson kétszer történik pecsételés, Balatonmáriafürdő kétszer szerepel a pecsétkönyvben, illetve azok számára, akik másik településen kezdik és fejezik be a Spirit of Balaton-t, a célállomás számára egy kitöltetlen oldal is szerepel a pecsétkönyvben. Mindez az ellenőrzőlapokra is igaz.

 

A pecsétkönyv örök emléke és bizonyítéka a Spirit of Balaton-on való részvételnek és a Balaton egyetlen nap alatt történő körbekerékpározásának, így érdemes azt megfelelő minőségben elkészíteni. A letölthető dokumentum 6 darab A4 méretű oldalon tartalmazza az összeállítandó pecsétkönyv 8-8, összesen 48 oldalát, ezekből többféleképpen készíthető el a pecsétkönyv végső formája.


A legegyszerűbb a lapokat kinyomtatni és oldalsó élük mentén összeragasztani, esetleg tűzőgéppel több helyen összekapcsolni.


Kivághatjuk az egyes oldalakat és beragaszthatjuk sorban egy notesz lapjaira, aminek spirálján akár zsinór is átfűzhető. Elkerülhető a ragasztóval való munka, ha a pecsétkönyv oldalait öntapadós papírra nyomtatjuk. A notesz beszerzésekor ügyeljünk arra, legalább 48 lapot tartalmazó szükséges, hacsak nem ragasztunk a lapok mindkét oldalára.

Az igazi Spirit of Balaton-pecsétkönyv elkészítése ennél valamivel több munkát igényel, lépései az alábbiak.

Pecsétkönyv#1 Nyomtassuk ki a pecsétkönyv lapjait A4-es lapokra. Másolópapír helyett szebb, nemesebb, vastagabb papírt is lehet használni a pecsétkönyv alapanyagául.

Pecsétkönyv
#2 Vágjuk ki és rakjuk sorrendbe a pecsétkönyv egyes lapjait.Pecsétkönyv#3 Az erre a célra megjelölt felületen ragasszuk vagy nagy tűzőgéppel tűzzük össze a lapokat, ezután esetleg lyukasszuk vagy fúrjuk ki a fűzési felületet és fűzzünk át rajta egy zsinórt, így akár nyakba is akaszthatjuk vagy ráhurkolhatjuk a kerékpárra.

 

 


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

2019.06.30. 13:21
Szia Gyuri! Az alábbi oldalra is feltettem : http://www.turata.
..eid_14551/

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

2018.07.11. 19:26
szia emberek,a tébéká balatoni kerülője,az idei spirit.. Utolsó percig kétséges volt az indulásom,bár az egyesületi programok közé is beillesztettem a Fetter –féle megmozdulást.Aztán
bebo

2018.06.25. 15:40
Hip-Hop Hooray!!! :D

2018.06.17. 15:04
Köszönöm ! :)

2018.06.17. 02:02
Kedves Dancsecs Imre! Az Állomásmutató a rajt előtti héten szokott elkészülni (addig folyik az állomások szervezése), akkor azonnal kiküldjük a regisztrált résztvevőknek (pdf formátumban).

2018.06.16. 13:17
üdv: a 2018 -as pecsételő állomásmutató mikor kerül fel az oldalra? vagy csak én nem találom ? köszönöm !

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 382
· Legújabb tag: bitango
     
Statisztikák