Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Pecsétkönyv
     
Pecsétkönyv

 

A pecsétkönyvet, ellenőrzőlapokat és rajttáblákat tartalmazó file-t

a  részvételi díj átutalása, vagyis a Spirit of Balaton-ra történő

regisztráció érvényessé válása után küldjük ki a résztvevőknek

(díjmentes résztvevők esetében a kiküldés automatikusan megtörténik).


 A mai napig a

2020. július 2.-ig

rendezett részvételi díjú résztvevők

számára történt meg a file kiküldése.

 

A file kiküldése bizonyos időközönként történik, de ha valaki ennél hamarabb szeretné megkapni a file-t, akkor a részvételi díj befizetése után külön kérésre gyakorlatilag haladéktalanuk elküldjük. Érvényes jogosultság esetén a file elküldése több alkalommal is kérhető, ha pl. valaki véletlenül törölte azt.

A file kitölthető pdf formátumú, az adatokat az első oldalon található piros kereten belül kitöltve azok minden szükséges helyre bemásolódnak és a file így kész állapotban kinyomtatható, kézi kitöltésre nincsen szükség. Az adatok beírásakor az egyes mezők között egérkattintással vagy a Tab billentyűvel lehet ugrani. Az adatok részlegesen is kitölthetők, ha valaki pl. még nem tudja biztosan az indulási települést. Az adatokat átírva ugyanazon file-ból több résztvevő dokumentumai is kinyomtathatók. A file lapjait számítógéppel való kitöltés nélkül is ki lehet nyomtatni, ekkor kézi kitöltés szükséges.

A dokumentumok fekete-fehérben és színesben is kinyomtathatók.

A file kitölthető pdf formátumúvá való alakításához nyújtott segítséget és tanácsokat köszönjük szépen Kordován Szabolcsnak!

 

 

 

Pecsétkönyv

A Spirit of Balaton-on való részvételhez szükséges a pecsétkönyv elkészítése és az ellenőrzőlapok kinyomtatása. Az egyes pecsételőállomásokon áthaladva a pecsétkönyvbe bejegyzik és lepecsételik az áthaladás időpontját, valamint kitöltik az ellenőrzőlap adott állomáshoz tartozó rovatát.

A rajttáblát a résztvevők kerékpárján vagy ruházatán lehet elhelyezni.

 

 

 

 

 

 

A pecsétkönyvben minden település pecséthelyéhez tartozik egy kis Balaton-térkép, melyen az adott település jelölve van, így pillanatnyi helyzetünk mindig könnyen és gyorsan megállapítható. A pecsétkönyvben az egyes települések külön-külön szerepelnek, attól függetlenül, hogy közigazgatásilag önállóak-e, illetve más településsel vagy településekkel közösen működtetik-e önkormányzatukat. Mivel a rajt- és célállomáson kétszer történik pecsételés, Balatonmáriafürdő kétszer szerepel a pecsétkönyvben, illetve azok számára, akik másik településen kezdik és fejezik be a Spirit of Balaton-t, a célállomás számára egy kitöltetlen oldal is szerepel a pecsétkönyvben. Mindez az ellenőrzőlapokra is igaz.

 

A pecsétkönyv örök emléke és bizonyítéka a Spirit of Balaton-on való részvételnek és a Balaton egyetlen nap alatt történő körbekerékpározásának, így érdemes azt megfelelő minőségben elkészíteni. A letölthető dokumentum 6 darab A4 méretű oldalon tartalmazza az összeállítandó pecsétkönyv 8-8, összesen 48 oldalát, ezekből többféleképpen készíthető el a pecsétkönyv végső formája.


A legegyszerűbb a lapokat kinyomtatni és oldalsó élük mentén összeragasztani, esetleg tűzőgéppel több helyen összekapcsolni.


Kivághatjuk az egyes oldalakat és beragaszthatjuk sorban egy notesz lapjaira, aminek spirálján akár zsinór is átfűzhető. Elkerülhető a ragasztóval való munka, ha a pecsétkönyv oldalait öntapadós papírra nyomtatjuk. A notesz beszerzésekor ügyeljünk arra, legalább 48 lapot tartalmazó szükséges, hacsak nem ragasztunk a lapok mindkét oldalára.

Az igazi Spirit of Balaton-pecsétkönyv elkészítése ennél valamivel több munkát igényel, lépései az alábbiak.

Pecsétkönyv#1 Nyomtassuk ki a pecsétkönyv lapjait A4-es lapokra. Másolópapír helyett szebb, nemesebb, vastagabb papírt is lehet használni a pecsétkönyv alapanyagául.

Pecsétkönyv
#2 Vágjuk ki és rakjuk sorrendbe a pecsétkönyv egyes lapjait.Pecsétkönyv#3 Az erre a célra megjelölt felületen ragasszuk vagy nagy tűzőgéppel tűzzük össze a lapokat, ezután esetleg lyukasszuk vagy fúrjuk ki a fűzési felületet és fűzzünk át rajta egy zsinórt, így akár nyakba is akaszthatjuk vagy ráhurkolhatjuk a kerékpárra.

 

 


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák