Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Részvételi regisztráció
     
Részvételi regisztrációIGEN, ELDŐLT: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON! 

 

Cikkek képei: sob-2021-plakat-a4-01-144dpi-1000pxw.jpgSpirit of Balaton-on való részvételhez email-en történő regisztráció szükséges.

A regisztrációs adatokat tartalmazó levélre legkésőbb 48 óra múlva küldött válaszlevél tartalmazza a résztvevő rajtszámát, mely a részvételi díj befizetésével válik érvényessé  (a számlaszámot ld. lejjebb). A részvételi díjat kérjük a regisztráció visszaigazolása után néhány napon belül átutalni. Egy levélben több résztvevő is regisztrálhat és több résztvevő részvételi díját is lehet egy összegben utalni.

A regisztrációkat az alábbi címen várjuk:

spiritofbalaton@gmail.com

A regisztrációnak határideje nincsen, de célszerű időben elvégezni, mivel a részvételhez szükséges nyomtatványokat (pecsétkönyv, ellenőrzőlapok, rajttáblák, valamint az ezek alkalmazására vonatkozó leírás) tartalmazó file a részvételi díj beérkezése után kerül kiküldésre. 

 

 Regisztrációkor a következő adatokat kérjük megadni:


      - név
      születési idő (év, hó, nap)
      lakhely (település)
      indulás (tervezett) helye 
      e-mail-cím 
      - fénykép (opcionális, később is küldhető)
      - a részvételi díjról kiállítandó számlához név és cím

       - valamint pontos cím és telefonszám is megadható.

Kérjük, hogy Citromail-es címmel senki ne regisztráljon, mivel ezekre a címekre nem tudjuk kiküldeni a részvételhez szükséges file-okat.


Részvétel díja: 4000 Ft

 
Több résztvevő részvételi díja közösen is utalható.

Átutaláskor a közlemények rovatában kérjük a SoB szót és a rajtszámot feltüntetni.


 A részvételi díjat kérjük az alábbi OTP-számlára utalni: 

11709002-21207721

(Technikai Sportok Klubja sportegyesület / TSK)

Az utalásról csak külön kérésre küldünk visszajelzést.


 Külföldről történő utalás esetén a szükséges számlaadatok: 

IBAN: HU62 1170 9002 2120 7721 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

(jelenleg a 4000 forint részvételi díjnak kb. 12 euro felel meg)

 

A részvétel az alábbi esetekben díjmentes:


- junior résztvevők (18 év alatt, iil. nappali tagozatos felsőoktatásban tanulók)

- senior (nyugdíjas) résztvevők

- a Spirit of Balaton szervezésében és megvalósításában jelenleg vagy az előző években résztvevők és családtagjaik, ideértve a Spirit of Balaton azon előző évekbeli résztvevőit is, akik a szervezők munkáját egy- vagy többféle segítségükkel, hozzájárulásukkal segítették vagy jelenleg is segítik

Fenti kategóriákba nem tartozók is kérhetnek díjmentességet, amennyiben annak megfizetése számukra aránytalan terhet jelentene. Ezt az igényt a regisztrációkor kérjük jelezni és alapesetben a díjmentességet részletes indoklás és mérlegelés nélkül megadjuk.

A rendezvény során a részvételi díjat fizető és a díjmentes résztvevők minden tekintetben egyenlőek. Ha valaki nem kíván élni az őt egyébként jogosan megillető díjmentességgel, akkor nagyon szépen köszönjük, hogy a részvételi díjjal önkéntes módon támogatja a rendezvény szervezését.

Aki a korábbiak során véletlenül vagy szándékosan leiratkozott levelezési listánkról, az ezt mindenképpen jelezze, mivel az ilyen email-címeket hiába írjuk vissza a rendszerbe, onnan automatikusan törlésre kerül és külön intézkedést igényel a cím újbóli érvényesítése. A levelezési listánkon való jelenlét a részvételhez mindenképpen szükséges, mivel a részvétellel kapcsolatos információkat általában ezen az úton közöljük a már regisztrált résztvevőkkel.


Számlázási információk

A részvételi díj technikai okokból kizárólag átutalással fizethető meg. A  részvételi díjról minden esetben elektronikus számla kerül kiállításra, melyet megőrzünk és a résztvevő kívánságának megfelelően email-ben is elküldünk. A számla kinyomtatva, illetve elektronikus formában is hiteles. Számlakiállítási kötelezettségünk folytán a számla azonosíthatatlan utalás esetén is kiállításra kerül (pl. utalás a résztvevőtől eltérő (vezeték)nevű személy számlájáról, rajtszám megadása nélkül), az utalásból származó adatoknak megfelelően, melyeket utólagosan már nem tudunk megváltoztatni. Részvételi díj visszautalására technikai okokból nincsen lehetőség, de az a következő évi rendezvényen, egyeztetés alapján, felhasználható. A részvételi díjakat a rendezvényre fordítjuk és igyekszünk a résztvevők és a rendezvény számára leghasznosabb beszerzéseket eszközölni.


Információk a rendezvényre vasúton való érkezéshez:

A MÁV nyári menetrendjének érvényességi időszakában a hazai tavainkra közlekedő szerelvényekhez nagy befogadóképességű kerékpárszállító vagonokat kapcsolnak. Ezzel együtt egyes szerelvényeken csak igen korlátozott kerékpárszállításra van lehetőség (erre kijelölt helyen max. 4 db. vagy a legelső vagon első ajtaja előtti térben max. 2 db. és legutolsó vagon utolsó ajtaja előtti térben max. 2 db.), így mindenképpen ajánlott az előzetes érdeklődés.

Idén is van a kerékpáros túrajegy, aminek ára 420Ft: (egyelőre 2020-as információ)
https:// www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvaltas-jegyarak

Újdonságként kétféle új kerékpáros napijyegyet is bevezetett a MÁV, a Balaton24-et és a Balaton 72-t, ami azoknak lehet előnyös, akik hosszabb időt töltenek kerékpárral a Balaton mellett: (egyelőre 2020-as információ)
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/uj-balatoni-napijegyek-balaton24-es-balaton72

Az információkat nagyon szépen köszönjük Kun Ákosnak.


Járványügyi szabályozás

A járványügyi helyzet és ezzel a szabályok szerencsés enyhülésével, valamint pecsételőállomásaink pozitív hozzáállásával lehetővé vált a Spirit of Balaton idei megrendezése is, így a tizenkettedik Spirit of Balaton-on ismét együtt tekerhetjük körbe a magyar tengert! Mindent megteszünk, hogy mindenki a lehető legtöbb élménnyel térhessen majd haza az eseményről, bár a rendezvény idén is egy kicsit különbözni fog a szokásostól. A főbb különbségek az alábbiak lesznek:

1. Kérjük, hogy mindenki tartsa meg a pecsételést végzőktől és a többi résztvevőtől az elmúlt időszakban szokásossá vált távolságot, vagyis kb. 1,5 métert.

2. Kérjük, hogy a pecsételőállomásokon és közelükben mindenki viseljen maszkot, a boltokba, vendéglátóhelyekre való betéréshez ennek egyébként is kéznél kell lennie.

3. A fertőzésveszély miatt sajnos idén sem biztosíthatunk kekszeket, harapnivalókat, de még szőlőcukrot sem az állomásokon, mivel ezek csak közös csomagolásban szerezhetők be és a vírus könnyen terjedhetne ezek több ember általi, sorozatos megérintésével. Emiatt mindenki fokozott mértékben gondoskodjon a hosszú út során szükséges kalóriapótlásról, különös tekintettel az éjszakai órákra.

4. Ugyenezen okból a megszokottnál jóval kisebb mértékben lehet számítani arra, hogy az állomásokon ásványvizet kaphatnak a résztvevők. Ezért mindenki teljes biztonsággal, bőséges tartalékkal gondoskodjon a hosszú út során szükséges ivóvízről, különös tekintettel az éjszakai órákra.

 

Regisztráció és adatkezelés (GDPR)

A regisztrált résztvevők neve, születési ideje, lakhelye (és amennyiben rendelkezésünkre áll, fényképe) az esemény után felkerül a honlapra. Amennyiben valaki ennek mellőzését kéri, kérjük, ezt regisztrációkor feltétlenül jelezze levelében! A fenti adatokat kizárólag a Spirit of Balaton szervezésével kapcsolatban használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át.

A Spirit of Balaton szervezői az eseménnyel kapcsolatos fontosabb hírekre, a honlapra felkerülő fontosabb információkra, különösen az esemény előtti időszakban, email-ben hívják fel a Spirit of Balaton résztvevőinek figyelmét. A részvételre regisztrálók email-címe automatikusan felkerül címlistánkra, de egy fenti email-címünkre küldött levéllel regisztráció nélkül is lehet kérni ezt. Az email-címlistánkon szereplő címekre időszaki kiadványunkat, a Spirit of Balaton Magazint is elküldjük. Címlistánkról leiratkozni szintén a fenti címre küldött levéllel lehet (spiritofbalaton(kukac)gmail.com).


Week of Spirit of Balaton

Spirit of Balaton-on regisztrált részvevőként való részvétel feljogosít az esemény utáni hét munkanapjain rendezett egynapos, családi jellegű kerékpártúra-sorozaton, vagyis a Week of Spirit of Balaton-on való díjmentes részvételre. A túrák várhatóan 2021-ben is az eddigi Week of Spirit of Balaton-okhoz hasonlóan lesznek megszervezve, erről információk a honlapon találhatóak, illetve email-en kérhetőek. A részvételhez előzetes megbeszélés és regisztráció szükséges, mivel a túrák csak megfelelő érdeklődés esetén indulnak.


Figyelem! A honlapon tagként való regisztráció kizárólag a honlap interaktív funkcióinak (pl. fórumok) használatát biztosítja és nem jelenti sem a rendezvényre való regisztrációt, sem pedig a címlistánkra való felkerülést!

Fetter György

.
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák