Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Részvételi regisztráció
     
Részvételi regisztrációIGEN,

eldőlt: idén is lesz SPIRIT OF BALATON!

 

A járványügyi helyzet és ezzel a szabályok szerencsés enyhülésével, valamint pecsételőállomásaink pozitív hozzáállásával lehetővé vált a Spirit of Balaton idei megrendezése, így az esemény tízéves évfordulóján (2010-2020) újra együtt tekerhetjük körbe a Balatont! Mindent megteszünk, hogy mindenki a lehető legtöbb élménnyel térhessen majd haza az eseményről, bár a rendezvény idén egy kicsit különbözni fog a szokásostól. A főbb különbségek az alábbiak lesznek:

1. Kérjük, hogy mindenki tartsa meg a pecsételést végzőktől és a többi résztvevőtől az elmúlt hónapokban szokásossá vált távolságot, vagyis 1,5-2 métert.

2. Kérjük, hogy a pecsételőállomásokon és közelükben mindenki viseljen maszkot vagy azzal egyenértékű védőeszközt (a boltokba, vendéglátóhelyekre való betéréshez ennek egyébként is kéznél kell lennie).

3. A fertőzésveszély miatt idén sajnos nem biztosíthatunk kekszeket, harapnivalókat, de még szőlőcukrot sem az állomásokon, mivel ezek csak közös csomagolásban szerezhetők be és a vírus könnyen terjedhetne ezek több ember általi, sorozatos megérintésével. Emiatt mindenki fokozott mértékben gondoskodjon a hosszú út során szükséges kalóriapótlásról, különös tekintettel az éjszakai órákra.

4. Ugyenezen okból a megszokottnál jóval kisebb mértékben lehet számítani arra, hogy az állomásokon ásványvizet kaphatnak a résztvevők. Ezért mindenki teljes biztonsággal, bőséges tartalékkal gondoskodjon a hosszú út során szükséges ivóvízről, különös tekintettel az éjszakai órákra.

 

 

A rendezett részvételi díjú résztvevőknek a pecsétkönyvet tartalmazó file kiküldése folyamatos, a részvételi díj beérkezése után legfeljebb 24 órán belül megtörténik.

Az állomások szervezése június 30.-án lezárult, az Állomásmutató várhatóan július 1.-én elkészül és a rendezett részvételi díjú résztvevők számára kiküldése haladéktalanul megkezdődik.

A regisztrációkat július 3.-án éjfélig fogadjuk.

 

 

Spirit of Balaton-on való részvételhez email-en történő regisztráció szükséges.

A regisztrációs adatokat tartalmazó levélre legkésőbb 48 óra múlva küldött válaszlevél tartalmazza a résztvevő rajtszámát, mely a  részvételi díj befizetésével válik érvényessé  (a számlaszámot ld. lejjebb). A részvételi díjat kérjük a regisztráció visszaigazolása után néhány napon belül átutalni. Egy levélben több résztvevő is regisztrálhat és több résztvevő részvételi díját is lehet egy összegben utalni. A regisztrációkat az alábbi címen várjuk:

spiritofbalaton[kukac]gmail.com

A regisztrációnak határideje nincsen, de célszerű időben elvégezni, mivel a részvételhez szükséges nyomtatványokat (pecsétkönyv, ellenőrzőlapok, rajttáblák, valamint az ezek alkalmazására vonatkozó leírás) tartalmazó file a részvételi díj beérkezése után kerül kiküldésre (általában az utalást követő néhány napon belül). 

 

 Regisztrációkor a következő adatokat kérjük megadni:


      - név
      születési idő (év, hó, nap)
      lakhely (település)
      indulás (tervezett) helye 
      e-mail-cím 
      - fénykép (opcionális, később is küldhető)
      - a részvételi díjról kiállítandó számlához név és cím

       - valamint pontos cím és telefonszám is megadható.

Kérjük, hogy Citromail-es címmel senki ne regisztráljon, mivel ezekre a címekre nem tudjuk kiküldeni a részvételhez szükséges file-okat.


Részvétel díja: 4000 Ft

 
Több résztvevő részvételi díja közösen is utalható.

Átutaláskor a közlemények rovatában kérjük a SoB szót és a rajtszámot feltüntetni.


 A részvételi díjat kérjük az alábbi OTP-számlára utalni: 

11709002-21207721

(Technikai Sportok Klubja Sportegyesület / TSK)

Az utalásról csak külön kérésre küldünk visszajelzést.


 Külföldről történő utalás esetén a szükséges számlaadatok: 

IBAN: HU62 1170 9002 2120 7721 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

(jelenleg a 4000 forint részvételi díjnak kb. 12 euro felel meg)


A részvételi díj technikai okokból kizárólag átutalással fizethető meg. A részvételi díjról kiállított számlát a rendezvény időtartama alatt a balatonmáriafürdői pecsételőállomáson lehet átvenni, külön kérésre postán elküldjük. A részvételi díjakat a rendezvényre fordítjuk és igyekszünk a résztvevők és a rendezvény számára leghasznosabb beszerzéseket eszközölni.


A részvétel az alábbi esetekben díjmentes:


- junior résztvevők (18 év alatt, iil. nappali tagozatos felsőoktatásban tanulók)

- senior (nyugdíjas) résztvevők

- a Spirit of Balaton szervezésében és megvalósításában jelenleg vagy az előző években résztvevők és családtagjaik, ideértve a Spirit of Balaton azon előző évekbeli résztvevőit is, akik a szervezők munkáját egy- vagy többféle segítségükkel, hozzájárulásukkal segítették vagy jelenleg is segítik

Fenti kategóriákba nem tartozók is kérhetnek díjmentességet, amennyiben annak megfizetése számukra aránytalan terhet jelentene. Ezt az igényt a regisztrációkor kérjük jelezni és alapesetben a díjmentességet részletes indoklás és mérlegelés nélkül megadjuk.

A rendezvény során a részvételi díjat fizető és a díjmentes résztvevők minden tekintetben egyenlőek. Ha valaki nem kíván élni az őt egyébként jogosan megillető díjmentességgel, akkor nagyon szépen köszönjük, hogy a részvételi díjjal önkéntes módon támogatja a rendezvény szervezését.


Információk a rendezvényre vasúton való érkezéshez:

ÉLetbe lépett a MÁV nyári menetrendje, ami azt jelenti, hogy a hazai tavainkra közlekedő szerelvényekhez nagy befogadóképességű kerékpárszállító vagonokat kapcsolnak. Ezzel együtt egyes szerelvényeken csak igen korlátozott kerékpárszállításra van lehetőség (erre kijelölt helyen max. 4 db. vagy a legelső vagon első ajtaja előtti térben max. 2 db. és legutolsó vagon utolsó ajtaja előtti térben max. 2 db.), így mindenképpen ajánlott az előzetes érdeklődés.

Idén is van a kerékpáros túrajegy, aminek ára 420Ft:
https:// www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvaltas-jegyarak

Újdonságként kétféle új kerékpáros napijyegyet is bevezetett a MÁV, a Balaton24-et és a Balaton 72-t, ami azoknak lehet előnyös, akik hosszabb időt töltenek kerékpárral a Balaton mellett:
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/uj-balatoni-napijegyek-balaton24-es-balaton72

Az információkat nagyon szépen köszönjük Kun Ákosnak.


 

A Spirit of Balaton-on regisztrált részvevőként való részvétel feljogosít az esemény utáni hét munkanapjain rendezett egynapos, családi jellegű kerékpártúra-sorozaton, vagyis a Week of Spirit of Balaton-on való díjmentes részvételre. A túrák várhatóan 2020-ban is az eddigi Week of Spirit of Balaton-okhoz hasonlóan lesznek megszervezve, erről információk a honlapon találhatóak, illetve email-en kérhetőek. A részvételhez előzetes megbeszélés és regisztráció szükséges, mivel a túrák csak megfelelő érdeklődés esetén indulnak.

A regisztrált résztvevők neve, születési ideje, lakhelye (és amennyiben rendelkezésünkre áll, fényképe) az esemény után felkerül a honlapra. Amennyiben valaki ennek mellőzését kéri, kérjük, ezt regisztrációkor feltétlenül jelezze levelében! A fenti adatokat kizárólag a Spirit of Balaton szervezésével kapcsolatban használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át.

A Spirit of Balaton szervezői az eseménnyel kapcsolatos fontosabb hírekre, a honlapra felkerülő fontosabb információkra, különösen az esemény előtti időszakban, email-ben hívják fel a Spirit of Balaton résztvevőinek figyelmét. A részvételre regisztrálók email-címe automatikusan felkerül címlistánkra, de egy fenti email-címünkre küldött levéllel regisztráció nélkül is lehet kérni ezt. Az email-címlistánkon szereplő címekre időszaki kiadványunkat, a Spirit of Balaton Magazint is elküldjük. Címlistánkról leiratkozni szintén a fenti címre küldött levéllel lehet (spiritofbalaton(kukac)gmail.com).


Figyelem! A honlapon tagként való regisztráció kizárólag a honlap interaktív funkcióinak (pl. fórumok) használatát biztosítja és nem jelenti sem a rendezvényre való regisztrációt, sem pedig a címlistánkra való felkerülést!

Fetter György

.
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

2019.06.30. 13:21
Szia Gyuri! Az alábbi oldalra is feltettem : http://www.turata.
..eid_14551/

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák