Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » TdB 2010 Beszámolók » Boros Zsuzsanna beszámolója
     
Boros Zsuzsanna beszámolója

Köszönet a túráért, feledhetetlen volt! Tekertem már körbe kétszer a Balatont a tavaszi kör alkalmával, csak a keleti medencét is egyszer. De társaság nélkül még soha! A pecsétgyűjtés is plusz kaland az egészhez, kár kihagyni, de gyorsítani talán lehetne. Ez persze csak akkor lehetne szükséges, ha az ember hivatalos kezdőpontja nem 24 órás működésű pecsételőállomás.


Az egész kör általam mért adatai, az indulás és érkezés helye Balatonszéplak-alsó, ideje 08:48 - 21:08. Beértem volna este 10-ig Balatonföldvárra, hogy lezárassam a pecséteket, de addigra már egyértelmű volt, hogy kinőttem a biciklisnadrágomat, és jobbnak láttam inkább visszatérni a szállásomra és megszabadulni tőle mielőbb.

Köszönet a szervezésért, a kedves szavakért a pecsételőállomásokon! Mindenhol vízzel, esetleg szóróanyaggal is kínáltak minket, s kaptunk pár jó szót. Külön megemlíteném Balatonszárszót (mosdóhasználatot is biztosított a hölgy, és én még az elsőnek érkezőknek kijáró pusziját is megkaptam örömében :-)), Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúrt, Keszthelyt, Balatonedericset, Ábrahámhegyet, Balatonfűzfőt, Balatonkenesét, Balatonakarattyát, Balatonvilágost. Így már azt hiszem érthető, hogy miért jutottam át lassan ezeken a pontokon, hiszen ezek mindegyikén (és Balatonföldváron is) beszélgettünk, vízzel kínáltak, néhol mosdót is lehetett használni vagy csak az árnyékban megpihenni.

Egy pecsétem hiányzott csak, a paloznaki. Itt egy jól informálódott helyi lakos szerint nincs Tourinform-iroda, és mások sem tudnak a létezéséről. Csopakra hivatkoztak, hogy ott van, itt csak az általam kérdezett hölgyet tartják nem hivatalosan információs pontnak, mert ő szokott vendéglátással foglalkozni. Az illető nagyon kedves volt, szívesen adott is volna pecsétet, de nehéz mozgása miatt nem szerettem volna, ha bemegy a házba és vissza. Ez az egy pecsétem hiányzott, a többit könnyen vagy csak egy kis keresgéléssel meg lehetett találni.

 

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák