Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2017 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2017 - Herta Éva élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2017 - Herta Éva élménybeszámolója

 

Immáron harmadszor vettünk részt férjemmel a Spirit of Balaton-on. Július első szombatja számunkra az első alkalomtól kezdve külön erre fenntartott nap lett a naptárban, a megelőző, illetve utána következő nappal együtt (a részvételhez  körülbelül 900 kilométert utazunk Csíkszeredától). Ezúttal csíkszeredai és marosvásárhelyi barátainkkal mentünk, Balatonbogláron szálltunk meg. Most sem csalódtunk: kihívás és élmény volt - ezúttal személyes sikerélmény is, mivel két alkalommal a kisebb kört teljesítettem, s most végre megvolt a nagy is! Az idő is velünk tartott: nem volt olyan iszonyú hőség, mint az elmúlt két évben, és eső sem. Marosvásárhelyi barátaink hétéves kisfiukkal együtt teljesítették a kisebb kört, a nagy körre négyen vállalkoztunk, két család. Két csapatban haladtunk: én a barátnőmmel, a férjeink is ketten, ők este, sötétedéskor megvártak, s együtt fejeztük be a nagy kört. Mi, lányok reggel 8 körül indultunk és éjszaka 3-kor érkeztünk meg, kellőképpen fáradtan persze, a pecsételtetés már nem jött össze Siófok után, éjszaka, sötétben már nem nagyon vettük észre a pecsételőállomásokat. De nem bántuk. Még a Balaton-körút gyakran nem egyértelmű vagy nem látható, hiányos kitáblázása sem hátrány: csak növeli az út varázsát - ott helyben bosszankodik az ember kissé, főleg, ha tévúton bóklászik (és ezt mind emelkedőn), de utólag jó kaland, visszatérve jól szórakoztunk rajta. Nagyszerű rendezvény, jövőre is ott leszünk, ha a körülmények engedik!


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák