Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2018 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2018 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója

 

In medias res…  Két évvel ezelőtt, ifjan, 53 évesen, közel 40 év kihagyás után vettem egy igazi városi kerékpárt. Tekertem-tekergettem a munkába, szüleimhez. Aztán tavaly júliusban, egy évvel ezelőtt Pál Attila és Kádár Béla megismertették velem a SoB hangulatát, amit akkor „jó bulinak” tartottam. Megkérdeztem tőlük, hogy mi lenne, ha ezt én is megcsinálnám?...  Férfias „hááát…..” volt a válasz :)

A feltett kérdés után elég hamar eljutottam a nagy felismerésig, hogy adott fizikai állapotomban Berényig sem jutok el….. Sikerült rátalálnom Belényi Beátára és az általa vezetett edzések olyan változásokat generáltak, hogy január elsején jelentkezni mertem a júliusi túrára. Elég kemény élethelyzet miatt sajnos a kerékpározásra már csak kevés idő maradt.

Az indulás időpontjában, betegség miatt volt egy kis kavarodás, végül Attilával utaztunk le az idei SoB-ra, s az ő segítségével és támogatásával sikerült a tihanyi rév beiktatásával Balatonföldvárig eljutnom. Ott segített felszállni a vonatra, majd tekert tovább a célig. Balatonmáriafürdőn, a leszállás után bebizonyosodott, hogy a feladás számomra a legjobb döntés volt, mert a peronon állva már remegett kezem-lábam. Ha lenne SoB-os fair play-díj, biztosan Attilának szavaznám meg!!! Neki köszönhetem, hogy sikerült megtennem ezt az óriási utat!

A tihanyi révig gurulás érzését és élményét nem tudom leírni, adrenalinlöket volt a javából! Csodálatos út volt, nagyon nagy élmény! Számomra valóban egy spirituális utazás volt, a felkészülésen át a részvételig! Az eddig folytatott szellemi kalandozások után a testi korlátokon is átlendültem. Elmondhatom, hogy immáron teljes életet élek!

Sajnos kevés kép készült, rossz helyen volt a telefonom - jövőre ügyesebb leszek :)Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-001.jpg

Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-002.jpg

Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-003.jpg


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák