Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2018 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2018 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója

 

In medias res…  Két évvel ezelőtt, ifjan, 53 évesen, közel 40 év kihagyás után vettem egy igazi városi kerékpárt. Tekertem-tekergettem a munkába, szüleimhez. Aztán tavaly júliusban, egy évvel ezelőtt Pál Attila és Kádár Béla megismertették velem a SoB hangulatát, amit akkor „jó bulinak” tartottam. Megkérdeztem tőlük, hogy mi lenne, ha ezt én is megcsinálnám?...  Férfias „hááát…..” volt a válasz :)

A feltett kérdés után elég hamar eljutottam a nagy felismerésig, hogy adott fizikai állapotomban Berényig sem jutok el….. Sikerült rátalálnom Belényi Beátára és az általa vezetett edzések olyan változásokat generáltak, hogy január elsején jelentkezni mertem a júliusi túrára. Elég kemény élethelyzet miatt sajnos a kerékpározásra már csak kevés idő maradt.

Az indulás időpontjában, betegség miatt volt egy kis kavarodás, végül Attilával utaztunk le az idei SoB-ra, s az ő segítségével és támogatásával sikerült a tihanyi rév beiktatásával Balatonföldvárig eljutnom. Ott segített felszállni a vonatra, majd tekert tovább a célig. Balatonmáriafürdőn, a leszállás után bebizonyosodott, hogy a feladás számomra a legjobb döntés volt, mert a peronon állva már remegett kezem-lábam. Ha lenne SoB-os fair play-díj, biztosan Attilának szavaznám meg!!! Neki köszönhetem, hogy sikerült megtennem ezt az óriási utat!

A tihanyi révig gurulás érzését és élményét nem tudom leírni, adrenalinlöket volt a javából! Csodálatos út volt, nagyon nagy élmény! Számomra valóban egy spirituális utazás volt, a felkészülésen át a részvételig! Az eddig folytatott szellemi kalandozások után a testi korlátokon is átlendültem. Elmondhatom, hogy immáron teljes életet élek!

Sajnos kevés kép készült, rossz helyen volt a telefonom - jövőre ügyesebb leszek :)Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-001.jpg

Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-002.jpg

Cikkek képei: sob-2018-gerencsersara-003.jpg


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák