Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2018 - Horváth Krisztián és Kaiser Csilla fotói és élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2018 - Horváth Krisztián és Kaiser Csilla fotói és élménybeszámolójaMost, hogy ezeket a sorokat írom, újra átélhetem az idei Spirit kissé szeles hangulatát, hisz kint pont olyan idő van, csak akkor picit melegebb volt. Azt gondolom, hogy amíg lesz Spirit of Balaton, s miért ne lenne, mi akkor is menni fogunk, legyen bármilyen idő is.

Hihetetlen, de az idei nekünk már a negyedik Balaton kerülésünk volt! Több,mint nyolchónapos kemény felkészülés volt mögöttünk. Edzők segítették munkánkat, sok-sok spinning órával, TRX-szel és hasonlókkal.

Szerettük volna idén kicsit ”megtoldani” a 220 km-t és 30 km-rel többet tekerni, hogy a vége az általunk még ennyit nem tekert 250 km legyen. De az élet nagy rendező és bár pont a szeles időt nem kértük, de megkaptuk és így beértük a 220 km-rel, amit 15 óra alatt tudtunk teljesíteni. Korábban szélcsendes időben sikerült ennyi idő alatt teljesíteni, most viszont ebben a sokszor viharos szembeszélben is megcsináltuk!!!

Nincs két egyforma Spirit of Balaton-kör, hol az extrém meleg, máskor az eső, most meg a viharos szél tett próbára minket. De egy éve ezt vártuk, erre készültünk, bármilyen időben megcsináltuk volna!


Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-001.jpg

Spirit-nyaklánc, Spirit-rajttábla, Spirit-pecsétlap, Spirit-kitűző és Spirit-szappan


Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-002.jpg

Az ajándék nyaklánc Csilla kedvenc kék színében

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-003.jpg

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-004.jpg

 

Még sötétben, kicsivel fél öt előtt indultunk, mint mindig, Balatonfűzfőről. Balatonvilágos környékén az ország összes muslicájával és apró bogarával sikerült találkoznunk, a szél mindet odafújta. Zamárdiban reggel sok fesztiválozóval találkoztunk, amint a bulihelyről a sátorrengeteg felé tartottak. Nem is értem, a sok egyforma sátor közül hogyan találják meg a sajátjukat. Úgy tapasztaljuk, hogy évről évre egyre nagyobb és látványosabb a koncert helyszíne.

Még mindig úgy érzem, hogy Balatonmáriafürdő a Balaton leghosszabb települése, ahol gyönyörűszép nyakláncot kaptam, nagyon szépen köszönöm a készítőnek. Kedvenc színemet sikerült megkapnom! Itt kaptunk egy kis újdonságot, a Spirit of Balaton kitűzőt is.Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-005.jpg

Vízpárás panoráma Balatonvilágosról

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-006.jpg

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-007.jpg

 

Mivel eddig csak e-mailen tartottuk a kapcsolatot, nagyon nagy élmény volt számunkra, hogy most sikerült összetalálkoznunk Révfülöpön, majd Akalin is Fetter Györggyel, a Spirit of Balaton szervezőjével. Köszönjük a nagyszerű szervezést, a pecsételőállomásokon a sok-sok finom édes és sós sütit, ami sokszor életmentő volt, s persze az ott pecsételők kedvességét, jókedvét. Valamint Balatonberényben már évek óta kapunk ajándékba finom illatú és nagyon szép Spirit of Balaton szappant!


Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-008.jpg

Fetter György, Kaiser Csilla és Horváth Krisztián

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-009.jpg

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-010.jpg

 

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-011.jpg

 

A Szigligeti vár előtt a kilométerórára pillantva nem hittem a szememnek, a viharos szembeszélben mintha állva tekertem volna, de gondolom, nem voltam egyedül ezzel az érzéssel.

Tudatosan megtervezett étkezésekkel, sok-sok liter folyadékkal, kitartással fél nyolckor értünk vissza Balatonfűzfőre.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük Fetter Györgynek a találkozást, a nagyszerű, évről évre szuperebb ellátást. Jó pihenést, jó egészséget, sok-sok erőt és kitartást kívánunk a következő Spirit of Balaton megszervezéséhez, mi már nagyon várjuk!!!


.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák