Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2018 - Jónás Gábor élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2018 - Jónás Gábor élménybeszámolójaSzinte hihetetlen, hogy közben már eltelt négy hónap! Olyan, mintha tegnap lett volna az egész. Az időjárás a rendezvény elején nem tűnt túlzottan biztatónak, hiszen kissé fázósan indult a nap. Amikor begurultam Siófokra, még szemerkélt is az eső. De ezután szerencsére gyökeres változás történt: teljesen kitisztult az ég és szikrázó napsütés vette kezdetét, ami a nap további részében már végig kitartott. Akkor már nem is fáztam, éppen ellenkezőleg, elkezdtem izzadni és a folyadékellátmányom is erőteljesen fogyásnak indult. Szerencsére elegendőnek bizonyult Fenyvesig, ahol az életmentőnek is nevezhető kútnál teljesen fel tudtam tankolni és persze saját magamat is fel tudtam frissíteni. Ezután a vízkészletem Révfülöpig tartott ki, ott ismét fel tudtam tankolni, meg persze frissíteni is próbáltam, mert itt már eléggé fáradtnak éreztem magam. De aztán csak sikerült túllendülni a nehezén, és folytattam az utam kisebb megszakításokkal a célig.

Cikkek képei: sob-2018-jonasgabor-001.jpg

A szervezés talán most jobb volt, mint korábban, például kifejezetten hasznosnak találtam az útra színes krétákkal felrajzolt Spirit of Balaton-feliratokat, mint segítséget, melyekkel jónéhány pecsételőállomás előtt találkozhattam. Nyilvánvalóan azoknak volt a leghasznosabb, akik először vágtak bele a túrába, de nekem is sokszor segített az útmutató, hogy véletlenül se guruljak el egy-egy pecsételőállomás mellett. Az út mellett elhelyezett molinók, melyek célja a rendezvény népszerűsítése, szintén hasznosak, ezek egy része még szeptemberben is megvolt és bizonyos helyeken talán még most is kinn vannak.

Külön kiemelendő az örvényesi Huszár Vendéglő személyzetének vendégszeretete, még abban az esetben is, ha nem vendégként tér be hozzájuk az ember, hanem mondjuk egy megfáradt vándorként, akin ilyenkor már egy-egy bátorító szó is nagyon sokat segíthet.

A jövő évi indulást még nem látom tisztán. Szeretnék valami újabb utat kipróbálni, elsősorban egy Kis-Balaton körtúrán vagy ehhez hasonló túrákon tervezek indulni jövőre, de persze ezek mellett becsúszhat néhány hosszabb túra is.


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák