Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2014 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2014 - Giricz Kálmán élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2014 - Giricz Kálmán élménybeszámolója

 

Helyi gyerekként ráérős kelés, csipet reggeli, majd irány a Vilma utca. Gyors segítség a sátor összeállításában, pikk-pakk pecsételés, majd 7:45-kor indulás. Északi part felé indultam, rutinosan abszolváltam a badacsonyi „szopatóst”, a Káli-medence nem került terítékre :). Viszont serényen mutattam az utat a rossz irányba fordulók felé.

Valahol ezután egy szorulós fékű kolléga kapott segítséget egy imbuszkulcs képében.

Ebédet Aszófő előtt egy eperfa árnyékában fogyasztottam, itt már bejátszott a reggeli hiánya és a két kaptató.

Akalinál elkövettem a hibát, hogy nem mentem vissza a 71-esre, a hátsó kaptatón tolnom kellett vagy 100 métert:)

A füredi Margaréta mellett meg úgy elmentem, hogy öröm volt nézni, pedig tényleg kiveri az ember szemét! A parti fergetegen átvergődni egy igazi élmény, amit nagyban növelt az az anyuka, aki a Ferrarival(?) szórakozó baromarcúval próbálta megértetni, hogy a táskájával viszonylag komoly sérülést fog okozni a képén. Babakocsival volt, a gyerek meg megijedt... Aki esetleg látta a száguldozó vadállatot, az tudja, miről beszélek. Egyébként több tahót nem láttam, viszonylag sokat mentem a két főúton, senki sem dudált le!

A kenesei emelkedő nem volt vészes, szerintem jobb a főúton, viszont Balatonvilágos megizzasztott (emlegettem dolgokat, de a kilátás tényleg szép!!!) Itt már sokadszorra futottam össze egy karcagi párral. Jóideje előzgettük egymást:)

Siófokról 17 órakor léptem le, pedig úgy gondoltam, hogy kocabiciklisként este lesz, mire ideérek. A révnél még egy félórás „vacsi”. Innentől az út laza volt egészen Boglárig. Na itt a két vidám fickót meglátva eszembe jutott, hogy be kellene tolni egy sört. Csakhogy egy sör nem sör, kettőtől meg nem lesz kedvem továbbmenni :) Bringaemelés (előbb pakolj le mindent), után egy kis hajrá Fenyvesig. Fenyvestől nagyon rossz volt menni, tényleg nyűgös voltam, unalomig ismert táj, hátsómat törte már a zseb varrása (két nap múlva is szép nyoma van), mielőbb haza akartam érni a jutalomsörért. de rövid idő múlva (20:45) vártak már a lányok a célban. Fotó, kiscsalád elém jön, hazamegyünk, sör, cigi... Nagyon jó volt!!!

Köszönet a főszervező Fetter Györgynek, az állomások személyzetének és a máriai csipetcsapatnak a rendezvény lebonyolításáért. És megemlítem a keszthelyi Zala Camping két aranyos konyhásnénijét, mert reggel lelkesen szurkoltak és jó utat kívántak!

Óra szerint 205 km-t tekertem (köszönet a helyismeretnek), 13 óra alatt.

Jövőre viszont precíz váltó kell, kényelmesebb markolat, kissé keskenyebb ülés, és valami más nadrág, a kínai habklumpa bevált :D

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák