Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » TdB 2011 Beszámolók » Vitári Csaba és Kadlicskó Zsolt élménybeszámolója
     
Vitári Csaba és Kadlicskó Zsolt élménybeszámolója

Vitári Csaba és Kadlicskó ZsoltVitári Csaba vagyok és a sporttársam, Kadlicskó Zsolt nevében is írom e sorokat.

Bár személyesen sajnos nem találkoztunk, engedd meg, hogy ezúton mondjunk köszönetet a szervezésért és a lebonyolításért. Ha nehezen is indult, mégis sikeresen végződött az idei túránk. Nagyon örültünk, hogy végül az indulás mellett döntöttünk. Ugyan reggel ott voltunk a rajt helyszínén még 3/4 8 körül, de inkább az időjárásra tekintettel kivártunk. Végül 11 órakor elindultunk Balatonfenyves-alsóról. Nagy lelkesedéssel vágtunk neki az útnak, hiszen már tavaly nyár óta készültünk erre a napra. Sajnos akkor későn szereztünk tudomást a rendezvényről, de idén már jó előre szabaddá tettük ezt a napot. A Balatont több nap alatt már többször körbetekertük, de az egynapos túra kíváncsivá tett minket.

Ahogy "faltuk" a kilométereket, egyre jobban belejöttünk, és biztosak lettünk benne, hogy a késői indulás ellenére is teljesíteni tudjuk a teljes távot. Ehhez a szokásosnál azért nagyobb tempót kellett diktálnunk, de az út ismerős volt, így élvezettel tekertünk. Az északi parton végig szinte jó időben volt részünk, és sokadszor csodálhattuk meg a rendkívüli panorámát. Korábban is mindig rácsodálkoztunk arra, hogy "tegnap még az északi parton jártunk, ma pedig már a délin", de hogy ezt egy napon belül tehettük, az még jobb érzés volt.

Kora este Szabadi és Siófok térségében már sajnos nem úsztuk meg szárazon, jókora felhőszakadás kapott el minket. Szerencsére utána még kisütött a nap, így megszáradtunk menet közben. Boglárra már sötétben értünk, így az utolsó egy óra kissé nehezebben telt, de annál nagyobb erőt adott az ottani pecsételőállomás lelkes személyzete. Remélem, az általuk készített fényképek eljutnak hozzád, és fel is teszed a honlapra. A biciklikiemelés nagy sikert aratott... Sajnos mi magunk otthon felejtettük a fényképezőgépünket, így nem tudunk hozzájárulni az albumhoz. Utolsó pecsételőállomásunk Balatonfenyves volt és mivel a barátaink nagyon lelkesen vártak minket Fenyves-alsón, Máriára már nem tekertünk vissza, de az már amúgy is a kör túlteljesítése lett volna...
 Egyszóval még egyszer köszönet a rendezvényért! Ugyan bárki bármikor körbemehet egyedül is, de ilyen szervezett keretek között mégis nagyobb az élmény!
 Sporttársi üdvözlettel, a jövő évi személyes találkozás reményében:

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák